FIC-LH presenta el llibre ‘Ones lliures, llavor de radiodifusió a l’Hospitalet’

0
192

La associació Foment de la Informació Crítica de l’Hospitalet, promotora d’aquest digital, presenta aquest dijous el libre Ones lliures, llavor de radiodifusió a l’Hospitalet. El cas de Ràdio Estel/Ràdio l’Hospitalet FM.

L’obra, realitzada pel periodista i historiador Francisco Javier Rodríguez, explica la història de Ràdio Estel/Ràdio l’Hospitalet FM, una emissora lliure que va emetre a cavall del 1979-1980 i que va batallar contra tancaments policials i pressions diverses per tal de dotar la ciutat d’un mitjà de comunicació propi. De fet, aquesta emissora va ser l’embrió de la Ràdio l’Hospitalet municipal.

La presentació del llibre tindrà lloc dijous 19 de desembre a les 19 hores a Torre Barrina (Carretera de Collblanch, 67, parc de la Marquesa, l’Hospitalet). 

Els membres de la junta Eva Jiménez (presidenta), Juan Carlos Valero i Francisco Javier Rodríguez (vocal) presentaran l’acte conjuntament amb Álex Sàlmon, exdirector d’El Mundo a Catalunya, que n’ha fet el pròleg.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here