Agenda FIC-LH: la política informativa municipal, a debat

0
379

L’associació Foment de la Informació Crítica de L’Hospitalet (FIC-LH), promotora d’aquest mitjà digital, ha fet una crida a partits polítics i entitats de la ciutat de L’Hospitalet per reflexionar sobre la política informativa municipal i el paper dels mitjans públics a la segona ciutat de Catalunya.

L’entitat ha pres la decisió després que l’alcaldessa no participés en la trobada entre candidats i candidates a l’alcaldia organitzada per Espai de Ciutadania i FIC-LH, i tampoc no acceptés posar dia i hora per a un segon debat electoral.

L’acte se celebrarà aquest dimecres 22 de maig a les 19 hores al Centre d’Estudis de L’Hospitalet de Llobregat.

Per tal d’organitzar millor l’acte, es prega confirmar assistència al correu fic.lhospitalet@gmail.com

A continuació pot llegir-se la crida en català i castellà.

crida_llamamiento

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here